Основни причини, които предизвикват проблемна кожа , пъпки и акне.

Историите на жените с акне често са много сходни. Те насочват повечето си усилия в търсене на правилната козметика, която да им помогне да се справят с проблема си. Някои козметични продукти са подходящи, но повечето са много неподходящи за специфичното състояние на кожата и постепенно тя се уврежда – става чувствителна, раздразнена, изсушена и акнето се задълбочава. Тогава те се насочват към специалнист, който отново препоръчва скъпа козметика или в по-тежки случай на акне антибиотично или хормонално лечение. Всичко изглежда наред, докато не се преустанови лечението и тогава акнето отново се появява, често пъти в по-остра фаза.

Всичко това може да струва доста време, средства и неприятни емоции, а често може влоши здравето на човека.
И основният проблем е че, не се търсят дълбоките причините на акнето, което е жизнено важно за постигане на истинско изцеление. Вижте във видеото кои са най-честите причини, предизвикващи акне и си дайте сметка,
че то не е просто кожно несъвършенство.

Наивно е да се вярва, че едно лекарство или няколко козметични продукта, ще коригират проблеми, които има години история. Замислете се за храненето си сега, но и през годините. Помислете дали сте изнервени, напрегнати, дали се преживели периоди на стрес в миналото си. Замислете се дали разпознавате някои от изброените симптоми у себе си.
Нямам търпение да разбера дали откривате причинно-следствена връзка за проблемите си.
Желаете ли да работим за здравето на вашата кожа отвътре навън в следващите няколко месеца?
Последвайте линка и насрочете час за БЕЗПЛАТНА СРЕЩА!

Leave a comment